Sponsoring

anbi
CULTURELE  ANBI STATUS: GOED NIEUWS VOOR DONATEURS      

De Stichting Kids-Bizz is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI en Culturele ANBI. Dat is goed nieuws voor de stichting en goed nieuws voor donateurs:

Dit houdt in dat de Stichting Kids-Bizz geen erf- of schenkbelasting hoeft te betalen over ontvangen erfenissen en schenkingen. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek: Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting  1.25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1.5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschap.

De stichting houdt zich aan de geldende regels om de ANBI status te behouden. Via deze link verschaffen wij u zo groot mogelijk inzicht in het beleid van het bestuur en de financiële status van de Stichting Kids-Bizz.

Klik hier voor meer informatie van de belastingdienst over ANBI.

 

UW LOGO OOK HIER?
Wilt u als sponsor uw logo terugzien op deze website of een Facebookupdate? Dat kan! We praten graag met u over de vele mogelijke manieren waarop we iets voor elkaar kunnen betekenen. Denk als tegenprestatie bijvoorbeeld aan de muzikale omlijsting van uw bedrijfs- of personeelsfeest, de zichtbaarheid van uw kledingmerk d.m.v. onze optredens en PR uitingen. Neem voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden contact op met manager@kids-bizz.nl.

WIJ VERZAMELEN LOSSE SPONSORBEDRAGEN
OP BANKREKENINGNUMMER:
IBAN: NL 33 RABO 0172 9928 50
t.n.v. Stichting Kids-Bizz, Barendrecht


WORD OOK VRIEND VAN KIDS-BIZZ
kb-vriend_02
Vrienden van Kids-Bizz steunen de vele initiatieven van de stichting. Wilt u als bedrijf of particulier een bijdrage leveren juichen we dat van harte toe! U bent al vriend van Kids-Bizz voor maar €2,= per maand.
Meer mag natuurlijk ook.  


IN 2019 GAAN WIJ VOOR PROFESSIONEEL YOUTUBE MATERIAAL

youtube

We gaan met Kids-Bizz aan de slag om nieuw promotiemateriaal te  maken, met video en geluid, helemaal professioneel op YouTube. Het is de bedoeling dat we met die beelden extra gaan opvallen en steeds verder buiten de grenzen van ons Barendrecht kunnen zingen voor de mensen. Dat kost wel wat, we zijn van plan dat op allerlei manieren bij elkaar te gaan sparen.

Wilt u hieraan bijdragen? LEUK! U kunt het op verschillende manieren doen:
vriend van Kids-Bizz worden en maandelijks een (klein) bedrag doneren.
–  eenmalig een wat groter bedrag doneren.
– kleding sponsoren
– of misschien hebt u een ander idee, laat het ons weten via het contactformulier
KLEDINGSPONSOR SHOEBY
shoeby

Sinds 2016 werden de talentgroepen van Stichting Kids-Bizz voor optredens en fotoshoots in de nieuwste mode gestyled door de kundige medewerkers van Shoeby Barendrecht Carnisse. GOED DOEL GEZOCHT

De Stichting Kids-Bizz zoekt aansluiting bij een regionaal of landelijk goed doel. Zo zal de muzikale ontwikkeling van deze jeugdige zangers en zangeressen meer betekenis krijgen, niet alleen voor henzelf maar ook voor anderen. De liedjes die Kids-Bizz ten gehore brengt zetten de kinderen zelf en het publiek aan tot een bewustere levenshouding. LOKAAL FONDS VOOR BARENDRECHT BEDANKT!

Voor het verkrijgen van de ANBI status en de Culturele Anbi status werd de Stichting Kids-Bizz onaangenaam verrast met onvoorziene extra kosten. Dankzij de hulp van Lokaal Fonds voor Barendrecht is de Anbi status en de culturele Anbi status nu een feit en blijven de kosten beperkt. Lokaal Fonds voor Barendrecht is een particulier initiatief en wil ondersteuning bieden aan projecten op het brede gebied van Educatie, Cultuur, Sport en Recreatie, Natuur en Milieu alsmede de Sociale- en Gezondheidszorg. De stichting Kids-Bizz kan zich nu weer volledig richten op het realiseren van mooie optredens voor liefdevolle initiatieven in Barendrecht en ver daarbuiten! Namens alle zanggroepen dank aan Lokaal Fonds voor Barendrecht voor de prettige contacten, open communicatie en natuurlijk voor de financiële steun. 


Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring

DRAADLOZE MICROFOONS DANKZIJ DEZE SPONSOREN

Onze jonge vocalisten zijn in 2014 aan de slag gegaan om geld te verzamelen voor de aanschaf van eigen draadloze microfoons en geluidsbanden voor hun optredens. Lange tijd is de groep afhankelijk geweest van vrijwilligers voor geluidstechniek en liefhebbers die belangeloos hun apparatuur uitleenden. In de toekomst wil Kids-Bizz zich ook onafhankelijk kunnen presenteren, zonder steeds terugkerende onkosten.

Dankzij deze sponsoren en fondsen heeft de Stichting Kids-Bizz in 2015-2016 over kunnen gaan tot de aanschaf van 8 nieuwe draadloze microfoons. (klik op de afbeelding voor een kijkje op de website van de sponsor)

Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring
Sponsoring