Repertoire

dsc_5211Het repertoire van  Kids-Bizz bestaat uit bewerkingen van pop- en musicalnummers die tijdens optredens altijd live worden gezongen en ondersteund worden door een professionele choreografie. Daarbij is het uitgangspunt dat alle nummers een inhoud moeten hebben en een boodschap brengen die aansluit bij de belevingswereld van zowel kinderen als volwassenen.

 

harmonice-logo
Harmonice, een groep in tienerleeftijd verzorgt bij diverse gelegenheden akoestische optredens; bekende popliedjes in een ander jasje. De uitdagende Harmonice arrangementen worden speciaal voor de groep geschreven. Op verzoek is in het verleden ook aan bijzondere songs gewerkt. De dames van Harmonice wisten deze vervolgens met hun eigen sausje overgoten ten gehore te brengen.

 

 

De jongste groepen zingen het liefst Nederlandstalig. Liedjes die ze zelf begrijpen en gaan over onderwerpen die past bij hun leeftijd. Dat hoeven niet persé kinderliedjes te zijn, welnee. Maar melodramatische balads over verloren liefde en gebroken harten zul je deze kids de komende jaren nog niet horen zingen!


In het geval van Sing4U! projecten bepaalt Monica Millar in samenspraak met de opdrachtgever welke liedjes het beste passen bij het evenement en van toepassing zijn op het gekozen thema. 

img_3793