CROWDFUNDING!

KLIK HIER EN GA METEEN NAAR ONZE PROJECTPAGINA OP VOORDEKUNST.NL!

WIE ZIJN WIJ
Al jarenlang zingt Kids-Bizz de sterren van de Barendrechtse hemel. En dat doen we niet onverdienstelijk al zeggen we het zelf. We hebben op de meeste regionale podia en theaters in Rotterdam en Dordrecht het publiek weten te verrassen.

Want, eh Kids-Bizz, wat krijg je dan? “Mensen verwachten misschien het zoveelste dorpse kinderkoortje, maar als deze kids beginnen te zingen hoor je meteen dat dit echt iets anders is: Een meidengroepje in de leeftijd van 10-13 jaar, stuk voor stuk sterk als solist en samen zingen ze – altijd live – uitdagende harmonieën. 4-5 stemmig, en dan nog dansen erbij. Een Kids-Bizz optreden vergeet je niet snel.”
Er zijn dan ook tientallen amateurfilmpjes van ons die het prima doen thuis of bij opa en oma, maar die onvoldoende representatief zijn om op te vallen bij de programmamakers van grotere festivals. En dat willen we wel!

WAT WILLEN WIJ
Zingen is onze lust en ons leven en dat met nog meer mensen en kinderen delen is wat we willen. Ja, dat dus: ons presenteren aan een groter publiek, op professionelere podia en in nog toffere producties. Met eigen liedjes en vers gearrangeerde covers. Daarvoor is goed promotiemateriaal nodig, en dat kost geld. Niet gek veel, maar wel net te veel om helemaal zelf bij elkaar te klussen. De liedjes en arrangementen liggen al klaar. Het is nu een kwestie van de studio induiken voor professionele opnames, goed geregisseerde beelden schieten en het professioneel in elkaar laten zetten. Regie, opnames en editing, het tikt allemaal aan.

Met de Crowdfunding via Voor De Kunst hebben we 80 % van ons doelbedrag weten te verzamelen. Dat betekent dat we minder nummers gaan opnemen, maar met even veel plezier en enthousiasme!